services-wmine

Strategji & Konsultim

Websajti është pika fillestare për çdo veprimtari në internet dhe është gjithashtu thelbësore për një biznes lokal që dëshiron të rrisë klientët. Ne ju ofrojmë faqe eksperimentale dhe inovative, të cilat përshtaten me pajisjen nga e cila përdoren, dhe janë optimizuar për shfletim celular. Smartphone përdoret gjithnjë e më shumë në kërkimin lokal dhe mund të arrijë në këtë mënyrë një pjesë të konsiderueshme të përdoruesve.

» Analiza e Biznesit & Konsulencë

» Identiteti i markës

» Strategjia e Fushatës

» Strategjia e përmbajtjes dhe e drejta e autorit

» Arkitektura e Informacionit dhe Përvoja e Përdoruesit

Dizajni Kreativ

Ne sjellim ide në jetë me krijues të përkryer ekzekutuar. Faqet e internetit, videot, fushatat dhe copywriting tona krijojnë një histori të markave që do të rezonojnë. Ekipi ynë i ekspertëve sjell në jetë dixhitale ide me dizajn të bukur dhe ekzekutiv. Gama jonë e gjerë e zgjidhjeve të projektimit merr biznesin tuaj në nivelin e ardhshëm. Dizajni i mirë i faqes tregon kredibilitetin dhe ekspertizën. Thirrjet kryesore për veprim dhe “faktorët e ngjitjes” i mbajnë vizitorët e faqes tënde të vijnë.

» Website Design

» Ecommerce Design

» Mobile Design

» Logo Design & Branding

» Print Design

» Video Production

Web & Mobile Development

Duke përdorur teknologjinë më të mirë në klasë, ne ndërtojmë faqet e internetit dhe aplikacionet që kryejnë. Me një ekip të plotë zhvilluesish që punojnë në zgjidhjet më të fundit, ne rregullojmë zhvillimin interaktiv për çdo nevojë të klientit. Ekipi ynë i ekspertëve për zhvillim punon në teknologjinë dhe praktikat më të mira. Ne bëjmë faqet e internetit të ndërtuara për performancën, metodologjia jonë është provuar për çdo industri që shërbejmë. Ne ofrojmë një ekip të dedikuar ekspertësh të specializuar. Duke pasur një ide: Një sit profesional është një sit themelor me të paktën 10 faqe, i dedikuar prezantimit të kompanisë dhe produkteve dhe shërbimeve të saj, e cila zakonisht përfshin këto karakteristika: Faqja kryesore, – Rreth nesh, – Shërbimet / Produktet e ofruara, – Katalogjet dhe materiale për të shkarkuar, – Galeria, – Blog, – Zona e feedback-ut, – Kontaktet

» Responsive Website Development

» Mobile Development

» Content Management System

» Sitecore Development

» Magento Development

» Drupal Development

» WebModulite Development

» WordPress Development

» Joomla Development

Online Marketing

Ekipi ynë dinamik i marketingut merr rezultate. Zbatojmë një sërë taktikash të personalizuara për të sjellë trafik të kualifikuar në faqen tuaj dhe për të ndërtuar përmbajtje relevante që konvertohen. Skuadrat tona të specializuara të marketingut punojnë për të rritur konvertimet tuaja, për të përsëritur trafikun dhe për të zgjeruar shikueshmërinë tuaj në internet. Rritni trafikun tuaj me optimizim të motorëve të kërkimit dhe reklamim pagese-per-klik. Merrni pista të kualifikuara dhe kthejini ato në ambasadorë të markave.
Të kesh një ide: Me faqen e internetit të platformës e-commerce nënkuptojmë një sit të dedikuar për shitje në internet me një numër të rëndësishëm faqesh të integruara me shumë karakteristika dhe që zakonisht tregon këto karakteristika: Faqja kryesore, – Rreth nesh, – Shërbime / Produkte të ofruara, – Katalogje dhe materiale të ndryshme për të shkarkuar, – Fletë produkti, – Shporta për blerje, – Lidhja me menaxhimin CMS, – Blog – Përshtypjet e klientit, – Kontaktet

» Search Engine Optimization

» Pay-Per-Click Marketing

» Email Marketing

» Social Media Marketing

» Conversion Rate Optimization

» Display Advertising

» Online Public Relations

Mobile Apps

Aplikacionet celulare janë hapi tjetër në lidhjen e biznesit tuaj me audiencën tuaj të synuar pa marrë parasysh se në çfarë pajisjesh janë. Ne mund të krijojmë, zhvillojmë dhe tregojmë aplikacionin tuaj për të siguruar rritje për ju dhe markën tuaj. Ne krijojmë një përvojë për aplikacionin celular që prek në audiencën tënde dhe rrit biznesin tënd në internet. Një aplikacion mobil lidhet direkt me biznesin tuaj me klientët tuaj, duke u lejuar atyre të kenë qasje në shërbimet tuaja kudo në çdo kohë. Nëpërmjet dizajnit dhe zhvillimit krijues, ne ndërtojmë një aplikacion mobil me një navigacion magjepsës akoma intuitiv.

» Mobile App Strategy

» Mobile App Design

» Mobile App Development

» iOS Mobile App Development

» Android Mobile App Development

» Mobile App Marketing

Websajt Vitrinë

Një faqe vitrine është një sit themelor me deri në 5 faqe, kushtuar prezantimit të kompanisë dhe mbledhjes së kontakteve nga përdoruesit, dhe i cili zakonisht tregon këto karakteristika: Faqja kryesore, – Rreth nesh, – Shërbime / Produktet e ofruara, – Galeria , – Kontaktet
Kompania Digital Mind Digital është shumë e interesuar për projektin serioz në krijimin dhe mirëmbajtjen e faqes në internet. (Me Ekipin që specializohet në TI si zhvillues i uebit, Aplikacione, dhe madje edhe dizajne në internet dhe rrjete sociale).
Containfarë përmban mirëmbajtja e faqes në internet?
Specifikimet teknike janë si më poshtë:

· Rikthim të plotë të përditshëm të faqes tuaj të internetit · Pritës + Server
· Azhurnoni WordPress kur është në dispozicion.
· Përditësimet mujore të shtojcave
· Ndryshime ose shtesa në produkt Foto, grafika dhe listat e azhurnuara
· Rishkruaj tekste ose modifikime
· Trajnim, analitik
Pagesat: aconvenire
Kundër një kontrate të rregullt dhe faturës përkatëse