Capture1

ÇFARË JEMI

World Mind që në fillimet e veta meret vetëm me zhvillime të faqeve të internetit, APP smartphone dhe ndërtime programesh (Website & Design) me porosi ( të personalizuara) në fushat e turizmit, kujdesit shëndetësor, medias dhe argëtimit, arsimit, prodhimit, shitjes online, sipas stilit të biznesit dhe shërbimit që ofrojnë. Duke I shërbyer klientëve, ne kemi fituar mirëbesim te madh si një ofrues shërbimi.

ÇFARË KEMI

FOKUS

Ne kemi një angazhim 100% për të bërë të gjitha projektet tona në mënyrën më të mirë, pa marrë parasysh çfarë duhet bërë për të arritur atje.

PASION

Dëshira jonë për të ofruar punë të mira është shumë e madhe, kjo është ajo që na bën të trajtojmë çdo projekt me energji dhe entuziazëm.

PREKSHMËRI

While we share our knowledge and experience, we listen hard to understand your business and your needs.

BASHKËPUNIM

Ne dëshirojmë t’ju bashkohemi planeve edhe projekteve tuaja ,duke na konsideruar si anëtarët më të rinj të ekipit tuaj në rrugën drejt suksesit.

“Një klient është vizitori më i rëndësishëm në mjediset tona. Ai nuk është i varur nga ne, ne jemi të varur nga ai. Ai nuk ndërpret punën tonë, ai është qëllimi i tij. Ai nuk është një i huaj në biznesin tonë, ai është pjesë e tij. Ne nuk jemi duke i bërë një favor duke i shërbyer, ai është duke bërë një nder duke na dhënë një mundësi për ta bërë këtë.”

lets-talk

Ndërtoni vizionin tuaj.

Me ekipin tonë ju garantojmë vendin më të mirë në treg. Klienti është parezia jonë. Ndërtoni të ardhmen tuaj me një vizion profesional duke na besuar idetë tuaja për një punë më të mirë.

Our Staff


“CEO – Neritan Alku”
“Web-Design/Cyber-Security”
“IT & Web Consultant”
“Web-Developer”
“Manager Marketing”
“Web/Designer”
“SEO”
“Social Media Manager”