KUSH JEMI NE

World Mind që në fillimet e veta meret vetëm me zhvillime të faqeve të internetit, APP smartphone dhe ndërtime programesh (Website & Design) me porosi ( të personalizuara) në fushat e turizmit, kujdesit shëndetësor, medias dhe argëtimit, arsimit, prodhimit, shitjes online, sipas stilit të biznesit dhe shërbimit që ofrojnë. Duke I shërbyer klientëve, ne kemi fituar mirëbesim te madh si një ofrues shërbimi.

Sherbim Konsulence

Këshillim i vlefshëm me njohuritë tona të thella të kuadrit ligjor kërkon thellim mendimi. Ne kushtojmë kohën e duhur për të kuptuar me saktësi punën e klientave tanë.

Komunikim

Në Departamentin e Komunikimit, ne studiojmë mënyrat se si teknikat dhe teknologjitë e komunikimit e formësojnë atë se kush jemi, si e qeverisim veten dhe cilat lloje të kulturave ne jetojmë.Ndërtimi i marrëdhënieve të forta dhe të vërteta me klientët tanë mbetet prioriteti ynë kryesor për të bërë biznes.

Keni pyetje?
Ne ofrojme sherbim te plote ne cdo dite te javes. Ne qofte se keni nevoje per me shume detaje ju lutem na kontaktoni ne linkun tone te kontaktit ose ne rrjetet sociale. Ju mirepresim!
Doni te dini me shume detaje sesi ne punojme?
Jemi ne dispozicionin tuaj.

ZHVILLIM WEB

World Mind përdor teknologjinë e programimeve si: HTML, PHP, CSS, JAVASCRIPT, AJAX, JQUERY, WORDPRESS, JOOMLA, MYSQL, SEO etj.

ZHVILLIM MOBILE & DESIGN

World Mind ndërton edhe aplikacione mobile si Android dhe IOS gjithashtu edhe per web-design (Photoshop, Ilustrator, After Effects etc) si krijim Logo, Banner, Kataloge etj.

Mirëmbajtje të rrjeteve sociale

Rrjetet sociale janë kanalet e çdo biznesi dhe ato kanë nevojë të jenë sa më dinamike që ti shërbejnë biznesit. World Mind mirëmban rrjetet sociale: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter etj.

Risi

Ne ndihmojmë mediat e lajmeve që të reinventojnë modelet, strategjitë, produktet, dizajnin, redaksitë, rrjedhat e punës dhe rrëfimet e tyre editoriale për moshën digjitale.

Strategji

Ne ju ofrojme ju strategji efektive te marketingut. Nga qëllimi i markës dhe efektiviteti i marketingut në transformimin digjital dhe përvojën e klientit.

Qellimet

Vendosja e qëllimeve dhe objektivave të internetit të suksesshëm duhet të jetë pika juaj fillestare për një dizajn të ri të faqes.

Motivim

Motivimi është një force e fuqishme, por e ndërlikuar. Ndonjëherë është shumë e lehtë për t’u motivuar, dhe ju e gjeni veten të mbërthyer në kete frymezim!