services-wmine

Strategji & Konsultim

Ne ndërtojmë markat me strategji të mprehta. Ne analizojmë çdo aspekt të industrisë suaj dhe aplikojmë ekspertizën tonë dixhitale për të ofruar një udhërrëfyes për sukses. Shërbimet tona të strategjisë ofrojnë zgjidhje të personalizuara, dixhitale për ju në një udhëheqës të industrisë. Strategjia jonë dixhitale siguron një udhërrëfyes për suksesin në internet. Ne konceptojmë, krijojmë dhe lëmë marka bindëse. Fushatat tona krijuese tregojnë një histori, krijojnë vetëdije dhe ndërtojnë besnikërinë e klientit gjatë gjithë jetës.

» Analiza e Biznesit & Konsulencë

» Identiteti i markës

» Strategjia e Fushatës

» Strategjia e përmbajtjes dhe e drejta e autorit

» Arkitektura e Informacionit dhe Përvoja e Përdoruesit

Dizajni Kreativ

Ne sjellim ide në jetë me krijues të përkryer ekzekutuar. Faqet e internetit, videot, fushatat dhe copywriting tona krijojnë një histori të markave që do të rezonojnë. Ekipi ynë i ekspertëve sjell në jetë dixhitale ide me dizajn të bukur dhe ekzekutiv. Gama jonë e gjerë e zgjidhjeve të projektimit merr biznesin tuaj në nivelin e ardhshëm. Dizajni i mirë i faqes tregon kredibilitetin dhe ekspertizën. Thirrjet kryesore për veprim dhe “faktorët e ngjitjes” i mbajnë vizitorët e faqes tënde të vijnë.

» Website Design

» Ecommerce Design

» Mobile Design

» Logo Design & Branding

» Print Design

» Video Production

Web & Mobile Development

Duke përdorur teknologjinë më të mirë në klasë, ne ndërtojmë faqet e internetit dhe aplikacionet që kryejnë. Me një ekip të plotë zhvilluesish që punojnë në zgjidhjet më të fundit, ne rregullojmë zhvillimin interaktiv për çdo nevojë të klientit. Ekipi ynë i ekspertëve për zhvillim punon në teknologjinë dhe praktikat më të mira. Ne bëjmë faqet e internetit të ndërtuara për performancën, metodologjia jonë është provuar për çdo industri që shërbejmë. Ne ofrojmë një ekip të dedikuar ekspertësh të specializuar.

» Responsive Website Development

» Mobile Development

» Content Management System

» Sitecore Development

» Magento Development

» Drupal Development

» WebModulite Development

» WordPress Development

» Joomla Development

Online Marketing

Ekipi ynë dinamik i marketingut merr rezultate. Zbatojmë një sërë taktikash të personalizuara për të sjellë trafik të kualifikuar në faqen tuaj dhe për të ndërtuar përmbajtje relevante që konvertohen. Skuadrat tona të specializuara të marketingut punojnë për të rritur konvertimet tuaja, për të përsëritur trafikun dhe për të zgjeruar shikueshmërinë tuaj në internet. Rritni trafikun tuaj me optimizim të motorëve të kërkimit dhe reklamim pagese-per-klik. Merrni pista të kualifikuara dhe kthejini ato në ambasadorë të markave.

» Search Engine Optimization

» Pay-Per-Click Marketing

» Email Marketing

» Social Media Marketing

» Conversion Rate Optimization

» Display Advertising

» Online Public Relations

Mobile Apps

Aplikacionet celulare janë hapi tjetër në lidhjen e biznesit tuaj me audiencën tuaj të synuar pa marrë parasysh se në çfarë pajisjesh janë. Ne mund të krijojmë, zhvillojmë dhe tregojmë aplikacionin tuaj për të siguruar rritje për ju dhe markën tuaj. Ne krijojmë një përvojë për aplikacionin celular që prek në audiencën tënde dhe rrit biznesin tënd në internet. Një aplikacion mobil lidhet direkt me biznesin tuaj me klientët tuaj, duke u lejuar atyre të kenë qasje në shërbimet tuaja kudo në çdo kohë. Nëpërmjet dizajnit dhe zhvillimit krijues, ne ndërtojmë një aplikacion mobil me një navigacion magjepsës akoma intuitiv.

» Mobile App Strategy

» Mobile App Design

» Mobile App Development

» iOS Mobile App Development

» Android Mobile App Development

» Mobile App Marketing

Legal Consultancy

– Konsulence Juridike, Bisedime Tregtare, Asistence Administrative, Asistence Ligjore, Perfaqsim Gjyqsor, Hartime aktesh ligjore, Hartim Kontratash, Themelim Shoqerish Tregtare, Perfaqesim Administrativ, Opinione Ligjore