Capture1

ÇFARË JEMI

WORLD MIND është një kompani qe ofron konsulence ligjore & financiare gjithashtu operon ne marketing dixhital që ka në fokus ofrimin e strategjive & konsulencës, dizajnit kreativ, web & mobile development, marketing online & mobile development.Këshillim i vlefshëm kërkon thellim mendimi. Ne kushtojmë kohën e duhur për të kuptuar me saktësi punën e klientave tanë.

ÇFARË KEMI

FOKUS

Ne kemi një angazhim 100% për të bërë të gjitha projektet tona në mënyrën më të mirë, pa marrë parasysh çfarë duhet bërë për të arritur atje.

PASION

Dëshira jonë për të ofruar punë të mira është shumë e madhe, kjo është ajo që na bën të trajtojmë çdo projekt me energji dhe entuziazëm.

PREKSHMËRI

Ne ndajmë njohuritë dhe përvojën tonë, por dhe dëgjojmë për të kuptuar nevojat e biznesit tuaj.

BASHKËPUNIM

Ne dëshirojmë t’ju bashkohemi planeve edhe projekteve tuaja ,duke na konsideruar si anëtarët më të rinj të ekipit tuaj në rrugën drejt suksesit.

“Një klient është vizitori më i rëndësishëm në mjediset tona. Ai nuk është i varur nga ne, ne jemi të varur nga ai. Ai nuk ndërpret punën tonë, ai është qëllimi i tij. Ai nuk është një i huaj në biznesin tonë, ai është pjesë e tij. Ne nuk jemi duke i bërë një favor duke i shërbyer, ai është duke bërë një nder duke na dhënë një mundësi për ta bërë këtë.”

lets-talk

Ndërtoni vizionin tuaj.

Me ekipin tonë ju garantojmë vendin më të mirë në treg. Klienti është parezia jonë. Ndërtoni të ardhmen tuaj me një vizion profesional duke na besuar idetë tuaja për një punë më të mirë.

Our Staff


Neritan Alku

“Administrator”

Adriatik Sula-01

Adriatik Sula

“Shef Marketingu”
xhoni

Merxhan Çeliku

“IT & Web Consultant”
Olti

Olti Skifteri

“Web-Developer”

Eriselda Buda

“Legal Consultant”

frida-01

Frida Besimaj

“Eng. Software Developer”

Ardita Agovi

“Konsulente Financiare”

Armels Carciu

“Web-Designer”