KUSH JEMI NE

WORLD MIND është një kompani qe ofron konsulence ligjore & financiare gjithashtu operon ne marketing dixhital që ka në fokus ofrimin e strategjive & konsulencës, dizajnit kreativ, web & mobile development, marketing online & mobile development.

Sherbim Konsulence

Këshillim i vlefshëm me njohuritë tona të thella të kuadrit ligjor kërkon thellim mendimi. Ne kushtojmë kohën e duhur për të kuptuar me saktësi punën e klientave tanë.

Komunikim

Në Departamentin e Komunikimit, ne studiojmë mënyrat se si teknikat dhe teknologjitë e komunikimit e formësojnë atë se kush jemi, si e qeverisim veten dhe cilat lloje të kulturave ne jetojmë.Ndërtimi i marrëdhënieve të forta dhe të vërteta me klientët tanë mbetet prioriteti ynë kryesor për të bërë biznes.

Keni pyetje?

Ne ofrojme sherbim te plote ne cdo dite te javes. Ne qofte se keni nevoje per me shume detaje ju lutem na kontaktoni ne linkun tone te kontaktit ose ne rrjetet sociale. Ju mirepresim!

Doni te dini me shume detaje sesi ne punojme?

Jemi ne dispozicionin tuaj.

E drejta Tregtare

Në fushën e ligjit tregtar, kompanitë e huaja do të gjejnë tek Firma Ligjore Çela dhe Bashkëpunëtorët këshillim lidhur me projekt-ligjet për Aktet Nënligjore dhe Aktet e Korporatave dhe zbatimin e proçedurave të shumta ligjore të nevojshme për t’u ndërmarrë nga një kompani private (rregjistrimi i kompanisë tek Qendra Kombëtare e Rregjistrimit “QKR” dhe e çdo lloji vendimi që duhet rregjitruar sipas ligjit).

Ligji Administrativ

Në kuadrin e kësaj fushe, firma jonë i ofron klientave tanë përfaqësim ligjor për mosmarrëveshjet me institucionin administrativ shtetëror, duke ndërmarrë çdo veprim ligjor (kërkesë, apelime dhe proçedime juridike) për zgjidhjen e tyre. Ndihma jonë gjithashtu në këtë fushë, konsiston në draftimin e të gjitha dokumentave të adresuara institucioneve administrative shtetërore dhe hartimin e komunikimeve dhe korrespondecës përkatëse, në emër të klientave tanë.

E Drejta Financiare

Këshillimi mbi legjislacionin bankar dhe atë financiar është me interes të madh për të gjitha subjektet, qoftë individ, persona fizik apo subjekte ligjore, përsa kohë që kjo fushë ligjore lidhet dhe merret direkt me pasurinë dhe të drejtat mbi pasurinë.

Risi

Ne ndihmojmë mediat e lajmeve që të reinventojnë modelet, strategjitë, produktet, dizajnin, redaksitë, rrjedhat e punës dhe rrëfimet e tyre editoriale për moshën digjitale.

Strategji

Ne ju ofrojme ju strategji efektive te marketingut. Nga qëllimi i markës dhe efektiviteti i marketingut në transformimin digjital dhe përvojën e klientit.

Qellimet

Vendosja e qëllimeve dhe objektivave të internetit të suksesshëm duhet të jetë pika juaj fillestare për një dizajn të ri të faqes.

Motivim

Motivimi është një force e fuqishme, por e ndërlikuar. Ndonjëherë është shumë e lehtë për t’u motivuar, dhe ju e gjeni veten të mbërthyer në kete frymezim!